ACRONIS

 

Acronis egy vezető gyártó a mentő, visszaállító és biztonsági megoldásokban, fizikai, virtuális vagy felhő környezetben.

 

A saját szabadalmazott mentési technológia segítségével vállalatok, kkv-k és egyéb felhasználók megvédik a digitális vagyonukat. Acronis különböző szoftverei segítségével a cégek garantálni tudják a folyamatos működést és minimalizálni tudják az üzemszünetet.

 

Acronis termékek:

 

Acronis Backup & Recovery 11

 

Folyamatosan védje meg adatait!

 

Az adatvédelemhez és a folyamatos működéshez olyan megoldásra van szüksége, ami gyors, megbízható, egyszerű és költségkimélő.

 

Az Ön üzletének nagyságától és helyétől függetlenül az Acronis Backup & Recovery 11 megadja azt a versenyelőnyt, amire szükség van, ahhoz, hogy megóvja adatait és rendszerét. Az Acronis katasztrófa utáni helyreállítás és adatvédelmi megoldásai minden esetben megoldást nyújtanak, akár fizikai, virtuális vagy felhő környezetben.

 

Ha Önnek egy egyszerű megoldásra van szüksége, helyi szervereihez vagy munkaállomásaihoz vagy a cégen belül központosított menedzsment eszközre, akkor az Acronis Backup & Recovery 11 tökéletesen alkalmas.

 

Egy egyszerűen használható és megfizethető biztonsági mentés és katasztrófa visszaállítási megoldásra van szüksége csak egy pár szerverhez és munkaállomáshoz? Egy számítógépet szeretne migrálni egy másik hardverre vagy virtuális gépre? Nincs szüksége központosított menedzsmentre? Az Acronis mindezekre megfelelő eszközzel rendelkezik: munkaállomáshoz, Windows kiszolgálóhoz vagy Linux kiszolgálóhoz. Mentés és visszaállítás kis és közepes vállalkozásnak.

 

Ha egy központosított menedzsment eszközre van szüksége a teljes szervezetében található Windows vagy Linux szerverekhez, munkaállomásokhoz és laptopokhoz vagy virtuális rendszerekhez, mint a VMware és a Microsoft Hyper-V, számíthat az Acronis Backup & Recovery integrált megoldására.


 

Acronis True Image Home 2012

 

Olyan sok rossz történhet a számítógépével, mint például egy véletlen fájl törlés, vírus vagy teljes merev lemez meghibásodás. Kritikusan fontos, hogy legyen egy teljes PC-mentés megoldása. Ha az gyors, hatékony és hihetetlenül egyszerű, az még jobb! Ezért készítette el az Acronis a True Image Home 2012  szoftvert.

 

Az Acromis rugalmas, felhasználóbarát módon lehetővé teszi az adatok rendszeres mentését. Ha katasztrófa történik, gyorsan vissza tudja állítani adatait. Nem csak visszaállítja a fájlokat, hanem a teljes lemezkép mentésnek köszönhetően, minden beállítást is visszaállít: minden fájlt az eredeti mappába, az eredeti operációs rendszert és programokat, az ikonokat. Minden fényképet és videót, az összes fontos munkáját. Mindent, mintha semmi nem történt volna.

 

Acronis számos kényelmi lehetőséget biztosít, mint például fájl szinkronizációt több számítógépen, egy opcionális online mentés szolgáltatást az emelt szintű biztonság érdekében és teljes rugalmasságot egy másik hardverre való visszaállításhoz.


 

Acronis vmProtect 6

 

Acronis vmProtect 6 a legegyszerűbben telepíthető, legegyszerűbben használgató és leghatásosabb, legbiztonságosabb, legrugalmasabb mentési és visszaállítási megoldás VMware-hez.

 

Megrendelés: